Drycka Citronvatten Leva Nyttigare

 

 /10-52-21-16-131.jpg

 

Citron kan döda cancerceller                            

Skär 2-3 citronskiva i koppen till värm vatten så att det kommer att bli alkaliskt vatten. Då blir det en nyttig dryck. Värm Citronvatten släppa någon besk anti cancer substans som kan behandla cancer effektivt.

 

Citroner påverkar cystor och tumörer

Citron har visat sig avhjälpa alla typer av cancer. När blodtrycket för högt, kan det reglera blodtryck, antidepressiva, anti-stress och neurologiska störningar, sakta ner tillväxten av cancerceller. Men även mer förvånande är att behandling med extraktet citron påverkar inte frisk celler utan bara förstör cancerceller. Båda citronsyra och citron polyfenoler i citronvatten kan justera blodcirkulation och minska blodpropper.

 

Fördela med citronvatten

Citron är starkt alkaliska frukt som anses vara en bra medicin för att bota alla sjukdomar. Den kan hjälpa med lindra hosta och minska sputum.

Citron rikar på vitamin c, så kan den inte bara förebygga cancer, lägre kolesterol, matförgiftning, minska trötthet, öka immunitet, upprätthålla hudens elasticitet, den kan också övervinna diabetes, högt blodtryck, blodbrist, förkylningar, benskörhet,etc.

15 mar 2015